Ilyen a tökéletes kertésznadrág

2019. augusztus 08.
Vékony és olykor elegáns anyagaiknak köszönhetően a lenge kertésznadrágok álomszerűen szolgálhatnak minket a hétköznapokon.

Hiába az elegánsabb, finomabb vonal a lenge kertésznadrágok esetében, ezekhez is nyugodtan ölthetünk pólót és blúzt is. Nem pusztán kombinálásában ad nekünk teret, de praktikusságának köszönhetően percek alatt olyan megjelenést kölcsönöz számunkra, amit biztosan mindenki irigykedve figyel majd. Munkahelyi dress code? Romantikus randi? Egyik sem akadály az idei trendekben.

Ráadásul remekül mutatnak magassarkúval, kényelmes papuccsal vagy csinos szandállal is. Ha több színes felső található a gardróbunkban, akkor ajánljuk, hogy egy semleges, basic darabra tegyünk szert, így végtelenítve a viselni kívánt outfitek számát. Természetesen, ha nem egy darabra hajtunk, hanem több különböző stílusra tennénk szert, akkor ne habozzunk különlegesebb, feltűnőbb darabokat birtokba venni. Színek tekintetében ajánljuk, hogy vizsgáljuk meg alakunkat, hiszen egy igen nagy felületen elterülő anyagról van szó, így egy rosszul megválasztott árnyalat előnytelenül is hathat. A játékosság pedig, amely a lágy anyagokat fűszerezi, nem csupán megjelenésünket dobja fel, de napjainkat is.

Rózsaszín kertésznadrág Maison Privé 15 000 Ft

Bézs kertésznadrág Zara 9995 Ft

Kertésznadrág övvel Topshop £29.00

Csomózott kertésznadrág Flancos 9990 Ft

Fehér kertésznadrág H&M 5995 Ft