Újdonságokkal vár a Lucky Shepherd Design Store

2019. augusztus 09.
A Design Store tervezői nyáron sem pihentek, hogy az őszi szezont megelőzve előrukkolhassanak az új kiegészítőkkel hiszen ezúttal a táskák terén érkeztek újdonságok: izgalmas formavilágú modellek születettek, a már jól ismert fazonok pedig új színekben születtek újjá.

Új színekkel bővült Szerencses Gabo Y kollekciója: a kisméretű hátitáskába jól beleférnek az A4-es iratok és mappák, és egy 13″-as laptop is. Találhatóak benne kisebb zsebek az apróságoknak és kulcstartó, illetve a nagy hátitáska szintén alkalmas iratok vagy egy 15″ laptop tárolására. A belső részben található tolltartó, két nagyobb méretű, erős zseb, illetve két kisebb méretű az apróbb dolgoknak, és szintén egy praktikus kulcstartó.

3 fotó megtekintése

A régóta várt Lengyel Zsuzsi-Bags made with Love táskák is megérkeztek a boltba, Zsuzsi számára fontos szempont a tervezésnél a variálhatóság, a funkcionalitás és persze a színek! Ez most sem változott: erős színek, merész, sokszor meglepő színkombinációk, csillámló felületek, vidám minták egyszerű, geometrikus formában. Olyan nők kiegészítője, akik nem félnek kilépni a komfortzónájukból, és vállalják, hogy ezekkel a táskákkal nem maradnak láthatatlanok,

5 fotó megtekintése

Az új Juhaszdora övtáskára sem kell már sokat várni, jövőhéttől kaphatóak a Lucky Shepherd üzletben, azt követően pedig a webshopba is felkerülnek.  Az akár clutch-ként is hordható új modellek az alábbi színekben lesznek elérhetőek. Ebből a fazonból készül egy válltáskává alakítható kis méretű hátitáska is, ami majd szeptemberben fog debütálni, addig pedig előrendelni a Lucky Shepherd Designer Store-ban lehet  –ahol az anyagmintákat is meg lehet tekinteni –, vagy e-mailben a mail@juhaszdora.com címen.