5 szuper vintage stílusú kiegészítő

2019. augusztus 12.
Az elmúlt években hódítanak a múltidéző kiegészítők a divatiparban. Ha nem sikerülne valódi vintage darabokat vadásznunk a különböző piacokon, szerezhetünk stílusban hasonló darabokat a népszerű üzletek polcairól.

A vintage kiegészítők nem pusztán beöltözős bulikra tökéletesítik a megjelenésünket, hanem napjaink divatját is megkoronázzák. Olykor szó szerint. Vegyük például ezeket a kövekkel kirakott, lánccal fűszerezett övcsodákat: egyszerűből romantikusat, olykor vagányat varázsolnak, megszínezik a színtelent és még egy gyakran visszaköszönő ruhadarabot is egyedivé tesznek.

Utóbbi egyébként fontos aranyszabály: tulajdonképpen mindig az általunk összeválogatott darabokon van a hangsúly. Lehet, hogy sokan megvásárolnak egy közkedvelt basic ruhát, de ha mi magunk válogatjuk hozzá a – akár vintage – kiegészítőket, biztosan egyedivé válik.  Inspirálódhatunk régi filmekből, hallgathatunk régi dalokat, porosodó lemezekről vagy nézegethetjük a felmenőink fotót, így gyűjtve inspirációt a vintage holmik viseléséhez.

Mára már az ékköves dísz és a sportcipő kombinálásától sem kell tartanunk, ahogy az elegáns kendőt sem a vállunkra terítjük, hanem bátran köthetjük a hajunkba vagy a táskánk pántjára. Fehér pólóval sem bűn hordani romantikus hajpántot vagy több sorból álló gyöngyös nyakéket, a lényeg, hogy legyünk bátrak és fogalmazzuk meg, milyen stílust is szeretnénk képviselni a szettünkkel!

Rugalmas öv Zara 5595 Ft

Köves és láncos öv Zara 6995 Ft

Krokodilbőr motívumos táska Reserved 8995 Ft

Mintás hajpántok H&M 2995 Ft/csomag

Mintás selyemkendő Aeneis/Spark le monde 17 890 Ft