A legjobb őszre hangoló street style szettek a New York-i divathétről

2019. szeptember 16.
Megkezdődtek a divathetek és nálunk is beköszöntött az ősz, így elhoztuk számotokra a legizgalmasabb street style inspirációkat New York utcáiról!

Egy huszárvágással beköszöntött a hűvösebb idő, bár mi szívünk szerint még a nyaralás élményeiben fürdőznénk, így nem csoda, hogy fájna a szívünknek elengedni a lenge, virágos, fodrosabb ruhákat! Erre azonban semmi szükség: könnyen átmenekíthetjük a nyári kedvenceket ebbe az átmeneti szezonba – íme a további tippjeink!

Ha pedig ősz, sosem lőhetünk mellé a barnával és árnyalataival – akár tetőtől-talpig burkolózzunk ebbe a színbe. Ez az időszak nemcsak az iskolakezdésé, de úgy általában mindenki újra ráhangolódik a munkára, és ezt mennyivel jobb legalább stílusosan tenni! A decens, de akár lazán szabott nadrágkosztümökhöz bármikor nyúlhatunk és az oversize zakók is minden mennyiségben közöttünk vannak: csend el bátran a párodét, és ne félj akár egy csipkés, vagy fodros ruhát venni egy szigorú szabású darabhoz. A kifinomult office lookhoz pedig ebben a szezonban veszkócsizma dukál!

Kattints a galériára a legjobb képekért!

9 fotó megtekintése

fotó: Getty Images