Őszi divatszín-paletta

2019. szeptember 17.
Idén ősszel a divattrendek kedveznek a pasztell árnyalatok szerelmeseinek. Úgy tűnik, most még a bézs, nude, púder, akár fehér árnyalatok is képesek a csapadékos időjárásban ragyogni.

Ősszel előtérbe kerülnek a lehulló falevelek árnyalataira hajazó színek és a meleg, puha anyagok. De mindezek mellett a finomabb, nyári outfitekből ismert árnyalatok is velünk maradnak. Persze nem leheletfinom anyagok formájában, hanem rétegezve és ügyesen kombinálva, ahogyan azt az őszi változékony időjárás megkívánja.

 A már meglévő, esetleg nyárias darabokat kombinálhatjuk vastagabb anyagú holmikkal, így adhatjuk meg az összeállítás őszies jellegét. Arra azonban mindenképpen figyelnünk kell, hogy mivel alapvetően a nude árnyalatok könnyen eggyé tudnak olvadni a bőrrel, így kell valami, ami a szettnek mégis mélységet ad. Bátran viselhetünk a nude árnyalatokkal keverve élénk színeket, de más semleges színeket is (sötétkékeket, feketét, mélybarnát). Nyáron még ódzkodtunk tőle, de ősszel viselhetjük őket sötétszínű bakancsokkal, bőrdzsekikkel és táskákkal egyaránt.

11 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest