Őszi divatszín-paletta

2019. szeptember 17. |

Idén ősszel a divattrendek kedveznek a pasztell árnyalatok szerelmeseinek. Úgy tűnik, most még a bézs, nude, púder, akár fehér árnyalatok is képesek a csapadékos időjárásban ragyogni.

Ősszel előtérbe kerülnek a lehulló falevelek árnyalataira hajazó színek és a meleg, puha anyagok. De mindezek mellett a finomabb, nyári outfitekből ismert árnyalatok is velünk maradnak. Persze nem leheletfinom anyagok formájában, hanem rétegezve és ügyesen kombinálva, ahogyan azt az őszi változékony időjárás megkívánja.

 A már meglévő, esetleg nyárias darabokat kombinálhatjuk vastagabb anyagú holmikkal, így adhatjuk meg az összeállítás őszies jellegét. Arra azonban mindenképpen figyelnünk kell, hogy mivel alapvetően a nude árnyalatok könnyen eggyé tudnak olvadni a bőrrel, így kell valami, ami a szettnek mégis mélységet ad. Bátran viselhetünk a nude árnyalatokkal keverve élénk színeket, de más semleges színeket is (sötétkékeket, feketét, mélybarnát). Nyáron még ódzkodtunk tőle, de ősszel viselhetjük őket sötétszínű bakancsokkal, bőrdzsekikkel és táskákkal egyaránt.

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá te is!

Még több Divat