Nyári anyagok, őszi színek: stílustippek melegebb őszi napokra

2019. szeptember 13.
Bár még simogatnak minket az őszi napsugarak, a nyári színek azonban kicsit elhasználtnak hatnak már szeptember elején. Vágyódunk a sötétebb, a lehulló faleveleket idéző tónusok, minták sokasága után. Mi is lehetne jobb egy rikító pink bikini után, mint egy lenge anyagú rézvörös csoda vagy egy szélben libbenő, leheletvékony, mustársárga kimonó?

Természetesen a nyár és ősz színeit nyugodtan vegyíthetjük, hidat teremtve a két évszak között. És ahogy a tónusok keverednek egymással, úgy az anyagok játéka, a vékony és a vastag találkozása is izgalmas textúrákat eredményez, felkészítve lelkünket is – nem csak a gardróbunkat – a hűvösebb időjárás beálltára.

Különösen akkor van szerencsénk, ha ruhatárunk sok semleges színnel van felszerelkezve. A nude és bézs árnyalatokat így egyszerűen átfordíthatjuk ősziesbe mélyebb kiegészítőkkel vagy pulcsikkal. De nemcsak a meleg árnyalatok kerülnek porondra, a zöld különböző árnyalatainak üde hatását is élvezhetjük. Bátran keverhetjük fehér, lenge darabokkal és a khaki árnyalatú ruhákat, kiegészítőket!

Végül a kiegészítők is nagy hasznunkra lehetnek. Ha leárazás idején találunk egy nyáriasabb lábbelit, mely sötét színekben pompázik, akkor nyugodtan csapjunk le rá, hiszen az indián nyáron még bőven lesz alkalmunk viselni.

11 fotó megtekintése