Idén ősszel sem kell búcsút vennünk a farmerruháktól

2019. szeptember 16.
Most hogy hamarosan kezd lehűlni a levegő, újra előhúzhatjuk a szekrényből a farmeranyagból készült csodákat. No nem a sortokra gondolunk, hanem a mini, midi és maxi farmerruhákra!

Egy ruha mindig szuper választás, hiszen nem kell semmivel sem párosítanunk és nem vesz el annyi időt egy-egy  késős reggelen, mint a nadrág-póló kombó. Csupán bele kell bújnunk, esetleg egy kardigánt, kabátkát dobni hozzá, és már kész is a tökéletes outift! Nem pusztán tökéletes, de kényelmes alternatíva is őszre, hiszen vastagabb anyaga már jól rétegezhető, de fazonja mégis a nyári ruhák sikkjét hordozza magán.

 Lehet világos, sötét, indigó vagy koptatott is ebben a szezonban a farmerruhánk. Ha szeretjük, ha egy ruhadarab „összetart” minket, akkor semmiképpen ne vékony, majdnem elasztikus anyagot válasszunk, mert biztosan nem fogjuk komfortosan érezni magunkat. A passzos farmerruha hasonlóan a többi passzos ruhához megmutatja azt is, amit nem feltétlenül láttatnánk.

Ráadásul a koptatás helye sem mindegy! Egy hasnál vagy combnál koptatott darab optikailag nagyíthat minket. Az alacsony embereket a térd alá érő ruhák összenyomhatják, így ajánljuk válasszanak olyan szabást, amely térd felett ér vagy maxi hosszúságnak felel meg. Abban az esetben ha combuknál van a kritikus pont, mindenképp egy A-vonallal rendelkező darabot szerezzünk be! Ha félnénk, hogy unalmassá válik az adott darab, akkor érdemes kantáros verziókra szert tenni, mert ezeket nagyon kreatívan lehet kombinálni izgalmas felsőkkel és kiegészítőkkel. 

A vonalú ruha Reserved 12 995 Ft

Fodros ujjú ruha Asos 63,49 EUR

Karcsúsított szürke ruha Zara 9995 Ft

Kantáros farmerruha H&M 8995 Ft

Puffos ujjú farmerruha Bershka 9995 Ft