A legcsinosabb kismama-szettek őszre

2019. szeptember 11.
Ma már nincsen olyan sok kötött szabály a kismamák öltözködésében, mint régen. Nyugodtan megmutathatják a gömbölyded pocakjukat is az anyukák, az oversize trendek betörésével pedig még kifejezetten kismamáknak tervezett ruhákat sem muszáj vásárolniuk. De melyek a legizgalmasabb trendek idén? Mutatjuk!

A legfontosabb tanács, amit adhatunk a kismamatrendek terén, hogy ne webshopból rendeljünk, hanem inkább menjünk el a boltba és próbáljuk fel a ruhákat, hiszen a rugalmas anyagú darabok esetén is van, hogy máshová esik a varrás vonala, így eltorzulhat az egész ruha és nem mutatunk jól az adott darabban.

Az oversize darabok egy életre és nem csak a terhesség idejére szólnak, de érdemes ügyelnünk arra, hogy ha a törzs részén bővebb a fazon, akkor ne legyen túl hosszú vagy bő a karjánál is, így növelve méretünket, aminek az eredménye egy elszabadult hőlégballon képe lehet. Jó trükk, ha megmutatjuk kecses lábainkat egy-egy rövidebb ruhában, mely ellenpontozza a kerekedő hasat. Édemes ügyelni arra is, hogy plusz anyagot felvehet a hasunk, így többet megmutathat belőlünk, mint akarnánk. Éppen ezért szerencsés választás egy A-vonalú ruha, aminek választása során rajtunk áll, hogy hasban passzosabb vagy bővebb verziót választunk.

 A csinos ruhák mellett az egyik kedvenc várandós darabunk a kertésznadrág, mely többféle felsővel viselve egy kis bájt hozhat a babavárásba. Vagy egyszerű és nagyszerű szettet eredményezhet az overál viselése is, amit hűvösebb időben kabátkával tehetjük igazán mozgalmassá.

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest