Egy tökéletes zakó három szettben

2019. szeptember 09.
Ősz közeledtével egyre gyarapaszik a rétegek száma egy összeállításon belül, így a napjainkba újra betörő oversize, szinte férfias zakókhoz hasonlító blézerek uralják a kínálatot. Most bebizonyítjuk, hogy egyetlen egy ilyen darab elég ahhoz, hogy a ruhatárunkat megbolodítsuk!

Bő szabása és hosszúsága miatt az alacsonyabbak, illetve a szélesebb vállúak is előszeretettel viselhetik a vintage zakókat: egy olyan darabról beszélünk, ami szinte mindenkinek jól áll! Persze óvatosan kell bánni a hozzáillesztett darabok kiválasztásával is. Egy alacsonyabb hölgy esetében nem túl szerencsés a zakó hosszánál rövidebb nadrágot vagy szoknyát viselni, mert azt a hatást keltheti, hogy nem viselünk alatta semmit. A szélesebb hát, váll ellensége pedig a válltömés. Ügyeljünk rá, hogy a birtokolt darab szabását ne fokozzuk plusz töméssel, mert ettől optikailag nagyobbnak hathatunk, mint szeretnénk.

A színben és mintában passzoló nadrággal keverni még mindig nagyon stílusos ezeket a darabokat. Természetesen anyagban eltérő ruhadarabok is izgalmas hatást érhetnek el, például egy lágy ruha romantikus vonalait keményítheti, egy farmernadrág lazaságát némi eleganciával fűszerezheti meg egy zakó. Az pedig már csak rajtunk áll, hogy mindezekhez edzőcipőt vagy elegánsabb fűzős cipőt kombinálunk! Kiegészítő tekintetében inkább a finomabb, lány ékszerek vonzzák, hiszen egy markáns darab elegendő egy szetten belül. Nem csak a retikülök, pántos táskák tehetik teljessé a megjelenésünket, de egy színben vagy mintában harmonizáló hátizsák is remek választás lehet, ha hasonló blézert öltünk.

Zakó Zara 16 995 Ft, Nadrág Zara 9995 Ft, Felső H&M 5995 Ft, Cipő Reserved 19 995 Ft

Zakó Zara 16 995 Ft, Felső H&M 2995 Ft, Nadrág Bershka 6995 Ft, Táska Reserved 7995 Ft

Zakó Zara 16 995 Ft, Overál Zara 13 995 Ft, Cipő Reserved 12 995 Ft, Fülbevaló Bershka 1995 Ft