Megérkezett a SPORTMAX legújabb, 2020-as tavaszi-nyári kollekciója

2019. szeptember 24.
A milánói divathéten bemutatott Sportmax új kollekciója a végtelen szabadság érzését és a lebegést élményét hozza el.

Daniel Wurtzel, Brooklyn-i képzőművész nagyszabású kinetikus szobrairól és installációiról híres. Az ő munkássága inspirálta a Sportmax legújabb, 2020-as tavaszi-nyári kollekcióját. Olyan alkotásokból merítkezett a márka legújabb kollekciója, amelyek azt üzenik: szabadítsd fel a tested és a lelked! A kollekció darabjaiban merészen ötvöződik a neoromantikus nőiesség és a Sportmax védjegyéül szolgáló szabászat. A légiesen könnyű anyagok, a vitorla háromszög formája, a kötelek és a tűzések határozzák meg a legújabb sziluetteket, miközben egy izgalmas csavart adnak a könnyedségnek, a mozgásnak és a nőiességnek.

A Sportmax 2020-as tavaszi-nyári kollekciója a szigorú szabászattal, a volumenekkel játszó blúzokkal, a nyomottmintás ruhákkal és az olyan árnyalatokkal játszik, amelyeket mintha kiszívott volna a nap. A kaftánok és ingruhák kötött poncsókkal vagy topokkal alkotnak egy párt, a szépen szabott kosztümök pedig ezúttal nőies színekből és lágy anyagokból készülnek. A szoknyákat és a nadrágokat pedig puffos, virágmintás blúzok és ingek egészítik ki, lánc-, és bőrrészletekkel.

Az alapanyagok között találunk nyárias, csíkos pamutot, impregnált dzsörzét és zsorzsettet, valamint selymet és bőrt is. A kontrasztos anyagok rétegzésének és keverésének jelszavával a bőr libbenő ruhákkal kezd táncba. A darabok színpalettájára a fakónak ható, kifinomult árnyalatok jellemzőek: a ruhák a fehértől, az ég szürkéskékjén át a pinkig és a gazdag indigóig jelennek meg. Ki ne hagyjuk a kiegészítőket! A szetteket bokát ölelő szandálok és egészen futurisztikus sportcipők teszik teljessé, a fejünkre pedig jövő nyáron bőr sapkákat és vödörkalapot csapunk majd!

Kattints a galériára a kedvenc darabjainkért!

12 fotó megtekintése

fotó: Sportmax