Nem számít már baklövésnek a zokni-magassarkú kombináció

2019. október 22.
A zokni és az elegáns cipő párosítása vékony jég: nagyon nehéz eltalálni a stílusos kombinációt, azonban ha sikerül, akkor vagány, mégis különlegesen elegáns szett lesz a végeredmény.

Októberben már olykor előkerülhetnek a vastagabb harisnyák is. Sokan azonban azt hiszik, hogy a harisnya és a zokni ütik egymást, pedig ennek éppen az ellenkezője az igaz! Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy a 200 denes harisnyára ráhúzunk egy hatalmas kötött zoknit is – otthon persze nem kap el minket a „divatrendőrség”, bátran csinálhatjuk ezt is – hanem a lehető legesztétikusabb és bohókás módon kombináljuk a különböző anyagokat és mintákat.

A zoknik hossza persze attól is függ, hogy mennyire hosszú a csizmánk, cipőnk szára.  És nem csupán csizmákkal és cipőkkel játszhatjuk el ezt a bátor játékot, de szandállal, nyitott cipővel is. Hiszen ezek élettartamát így növelni tudjuk a hidegebb évszak beköszöntével.  Egy szimpla lábbelit is feldobhat egy-egy csillámos zokni, de akár izgalmasan texturált daraboknak is új színezetet adhatunk egy merész zokniválasztással. 

7 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest