Ezekkel a rojtos darabokkal a hétköznapokat is játékosabbá tehetjük

2019. október 11.
Bizony, ez nem a szilveszteri top 5 válogatásunk, hanem néhány rojtos, bohó tipp, amivel feldobhatjuk a legegyszerűbb őszi szettjeinket is.

Egyszerre talán soknak tűnhet és elképzelni sem tudjuk, hogy ezeket a ruhadarabokat hétköznapokon is viseljük, ne csak hétvégén az esti partikon. A titok nyitja azonban itt is a mennyiség. A textúrák játéka olykor rendkívül izgalmas képet alkothat, de ilyen kreációk esetében érdemes tompítanunk azért a rojtos ruhák adta hatást.

Éppen ezért a legkézenfekvőbb, ha teljesen hétköznapi anyagokkal és fazonokkal kombináljuk az extravagáns, rojtos darabokat. Egy sima farmerrel – bármilyen árnyalatban – vagy pamutból készült pólóval való kombinálás egyszerű, de tutibiztos megoldás.

Nem kell nemet mondani a plusz csavarokra, extra csillogásra és flitterekre sem! Akár a szürke nappalokon is érdemes élni velük, ha úgy érezzük, ránk fér egy csipetnyi csillogás és jókedv. Azonban érdemes körültekintően megválasztanunk a rojtos darabokat, hiszen a kissé szőrös hatás miatt telt idomokat varázsolhat ránk. Igyekezzünk csak azokat a részeinket „felrojtozni”, melyek némi volumenre szorulnak! Abban az esetben, ha pont a kritikus részünkre eső rojtokba szeretnénk bele, akkor igyekezzünk sötét árnyalatot választani belőle.

Rojtos és flitteres nadrág Zara 8995 Ft

Rojtos ceruzaszoknya Zara 13 995 Ft

Rojtos kardigán H&M 8995 Ft

Rojtos fekete felső Reserved 7995 Ft

Rojtos fekete koktélruha Asos 43,99 EUR