5 kedvenc őszi designer darabunk

2019. október 23.
Ha beruháznánk egy-egy designer darabra idén ősszel, akkor mutatunk öt különböző magyar darabot, mellyel biztosan nem tudunk mellélőni!

1. Kalapot őszre!

Hogyan is vészelhetnénk át az őszt és a telet egy gyönyörű kalap nélkül, amely nemcsak praktikus a hideg időben, de leváltja a hétköznapi sapkáinkat is? Nemcsak kiegészítője lehet egy gondosan megválasztott összeállításnak, de akár főszereplőjévé is válhat a szetteknek! 

Kalap Vecsei Millinery 69 990 Ft

2. Markáns ékszer

A nyár elmúlásával ideje a kötött holmikhoz, vastagabb darabokhoz választanunk kiegészítőket! Érdemes karakteres darabokat birtokba venni, mert ezek a kötött, rétegezett darabok mellett is tudnak érvényesülni. 

Fülbevaló eVe by Eva Remenyi 38 900 Ft

3. Izgalmas bokacsizma

Az idei év cipőtrendje a karakteres darabokat részesíti előnyben. Hiszen egy-egy egyszerű, de nagyszerű összeállításnak is izgalmat ad a mintás, érdekes textúrájú csizma

Leopárd bokacsizma Nanushka 127 833 Ft

4. Elegáns ruha

Ahogy kiegészítők tekintetében, úgy a ruhadarabok esetében is igaz, hogy egy jellegzetes ruhadarab az egész gardróbunk karakterét meg tudja változtatni. Ma már egyáltalán nem számít kirívónak, ha hétköznapokon is viseljünk maxiruhát, vagy ha elegánsabb anyagot keverünk a hétköznapival. Egy magenta színű ruha nemcsak jeles alkalmakra tökéletes választás, de magabiztos külsőt is kölcsönöz viselőjének.

Magenta ruha Anna Daubner 69 900 Ft

5. Extrém karkötő

Minél különlegesebb egy karkötő, annál jobb! De ha a történetükkel fontos mondanivalót közvetítenek, akkor még inkább helyet kapnak a szívünkben. Ilyen Kesserű Andrea karkötője is, aki Down-szindrómás fia, Dani rajzaival díszíti ékszereit, így formálva az emberek hozzáállását a Down-kórhoz. 

Karkötő Ke.s.ha Kesserű Andrea