Gyönyörű púderes árnyalatok uralják az őszi táskatrendeket

2019. október 29.
Idén ősszel a megszokott bordó, méregzöld, mustársárga, sötétbarna mellett a pasztell, nude, púderes árnyalatok és a földszínek világosabb árnyalatai is meghatározóak.

A tavalyi évben hódítottak a vödörtáskák, tündöklésük azonban idén sem fakul! Van olyan, amely egyterű belsejének hála elnyel szinte mindent, amit belepakolunk, de van olyan is, mely zsákos kialakításának és különböző zsebes részeinek köszönhetően a rendszermániások kedvence lehet. 

A különleges formákkal rendelkező darabok – például a kerek retikülök – egy pillanat alatt bohókássá teszik az összeállításainkat. Ugyan nagy divatja van 2019-ben a különleges formáknak, díszes pántoknak, de azért a megszokott formák között is találunk különlegeset: letisztult formáikkal és színükkel egyszerű kombinálási lehetőséget biztosítanak a mindennapokhoz.

Természetesen az állati textúrákat, mintákat sem felejtjük el idén, hiszen a boltok roskadoznak a szezonban az állatmintás daraboktól. A kis retikülökön kívül a hátizsákok is a reflektorfényben maradnak ősszel: a mi kedvencünk ezúttal egy klasszikus formával és tónussal rendelkező remekmű, amely nem csupán rugalmasan kombinálható más stílusokkal, de a lehető legpraktikusabb megoldás is pörgős napokon.

Bucketbag zsákkal zoe&co 14 000 Ft

Barna kézitáska Nico Giani 129 990 Ft

Szürke átakasztós táska Massimo Dutti 29 995 Ft

Kerek táska lánccal Max&Co 61 750 Ft

Camel hátizsák Ducsai Leather Goods 52 500 Ft