3 inspiráló Instagram-profil ötven év feletti divatikonoktól

2019. október 30.
Mitől is válik kedvenc profillá egy Instagram-fiók? Megkapó fotók, esztétikus beállítások, remek színek, dinamikus összeállítások és nem utolsó sorban az emberek, akik inspirációul szolgálnak nemcsak öltözködés vagy utazás terén, hanem gondolkodás, életvitel tekintetében is. Igen, 50 év felett is!

1. Accidental Icon

5 fotó megtekintése

Az Accidental Icon néven futó Lyn Slater egyetemi professzorból lett a világhálót meghódító fashonista. Olyan könnyedséggel és vidámsággal mutatja meg divathoz való érzékét és (még mindig) remek formáit, amellyel bátran versenybe szállhat egy 20 évessel is. Bár hangsúlyozza, hogy igyekszik a korát nem az emberek orra alá dörgölni, de büszkén viseli éveinek számát.

2. Grece Ghanem

 

5 fotó megtekintése

Csak ámulunk a remek formában lévő Grece Ghanem fotói és outfitjei láttán. Állítása szerint 40 éves kora fölött kezdett bátrabb összeállításokba bújni, majd három éve, lánya segítségével elindította Instagram-fiókját, mely bármilyen korosztály számára isteni inspirációforrás lehet. 

3. Linda Rodin

 

5 fotó megtekintése

Ha nem lenne elég motiváló ez a két ember és munkássága, akkor bemutatjuk Linda Rodint is, akinek nem újdonság a divattal való kapcsolata, hiszen stylistként dolgozott hosszú éveken keresztül. Így egyáltalán nem meglepő lehengerlő és magával gragadó stílusa, mely 70 év felett is töretlen. Linda összeállításaiból, beállításaiból, képeiből is sugárzik a vagányság. Reméljük mi is ilyen energikusak és életigenlők leszünk ennyi idősen!

Fotó: Instagram