Kedvenc őszi szoknyáink a kockástól a plisszírozottig

2019. október 18.
Nem vagyunk a nyári szoknyák ősziesítése ellen sem, viszont nem hibáztathatjuk azokat, akik  elcsábulnak az idei őszi szoknyatrendek láttán! Találkozhatunk a '90-es éveket idéző kockákkal, a '60-as éveket megelevenítő zsebes minikkel és az elmúlt években már debütált bőrhatású pliszírozott szoknyákkal is a szezonban.

Annyi szoknyaverzió áll a rendelkezésünkre idén, ahányféle alkat és személyiség létezik! Találnak maguknak megfelelőt a keskeny derekú, kerekded popsival rendelkezők – például nekik szól a szövetből készült ceruzaszoknya –, de a slankító formák kedvelőinek is lesz mit felvenniük, az ő kedvencük idén a magasabb derékú mini vagy midi lehet. Persze azoknak sem kell aggódniuk, akik nincsenek megelégedve teljesen combméretükkel, hiszen számos A-vonalú szoknya színesíti a kínálatot.

Mindemellett a farmerszoknya szerelmesei sem fognak búslakodni. A basic, semleges színek és minták mellett a  karakteresebb darabok is helyet kapnak a boltok polcain. Érdemes azért óvatosan bánni a minták nagyságával, hiszen optikailag csalókák lehetnek a nagyobb, világos formák. Nem csupán a mintákkal és a színekkel játszhatunk, de a fazonokkal való játék is előnyünkre szolgálhat: az aszimmterikus, fodrokkal, húzásokkal tűzdelt szoknyák eltakarhatják a nem kívánatos részeinket.

Műbőr szoknya Zara 9995 Ft

Kockás szoknya Max&Co 47 450 Ft

Farmerszoknya Mohito 7995 Ft

Virágos midi Stradivarius 6995 Ft

Mintás szoknya Maxmara 181 890 Ft