Kedvenc őszi szoknyáink a kockástól a plisszírozottig

2019. október 18. |

Nem vagyunk a nyári szoknyák ősziesítése ellen sem, viszont nem hibáztathatjuk azokat, akik  elcsábulnak az idei őszi szoknyatrendek láttán! Találkozhatunk a '90-es éveket idéző kockákkal, a '60-as éveket megelevenítő zsebes minikkel és az elmúlt években már debütált bőrhatású pliszírozott szoknyákkal is a szezonban.

Annyi szoknyaverzió áll a rendelkezésünkre idén, ahányféle alkat és személyiség létezik! Találnak maguknak megfelelőt a keskeny derekú, kerekded popsival rendelkezők – például nekik szól a szövetből készült ceruzaszoknya –, de a slankító formák kedvelőinek is lesz mit felvenniük, az ő kedvencük idén a magasabb derékú mini vagy midi lehet. Persze azoknak sem kell aggódniuk, akik nincsenek megelégedve teljesen combméretükkel, hiszen számos A-vonalú szoknya színesíti a kínálatot.

Mindemellett a farmerszoknya szerelmesei sem fognak búslakodni. A basic, semleges színek és minták mellett a  karakteresebb darabok is helyet kapnak a boltok polcain. Érdemes azért óvatosan bánni a minták nagyságával, hiszen optikailag csalókák lehetnek a nagyobb, világos formák. Nem csupán a mintákkal és a színekkel játszhatunk, de a fazonokkal való játék is előnyünkre szolgálhat: az aszimmterikus, fodrokkal, húzásokkal tűzdelt szoknyák eltakarhatják a nem kívánatos részeinket.

Műbőr szoknya Zara 9995 Ft

Kockás szoknya Max&Co 47 450 Ft

Farmerszoknya Mohito 7995 Ft

Virágos midi Stradivarius 6995 Ft

Mintás szoknya Maxmara 181 890 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Beyoncé szexibb, mint valaha Adidas

Beyoncé szexibb, mint valaha