A hatalmas nyári hajcsatok kabátokkal is tökéletesen működnek

2019. november 04.
A nyár slágerkiegészítőjét ősszel sem tudjuk elfelejteni! Lehetnek ezek a csatok csillámosak, márványosak, teknőspáncél mintázatúak, gyöngyösök, szögletesek vagy kerekek, minden méretben és stílusban feldobják az unalmas pulcsi-farmer kombinációinkat.

Ezúttal nem a nyári ruháinkat egészítik ki a csatok, hanem az őszi-téli kabátjainkkal alkotnak tökéletes párost. Mivel a réteges öltözködés miatt csökken az ékszerek száma, a hajcsat szuper lehetőség arra, hogy feldobjuk a legegyszerűbb szettjeinket is.

Az elegáns, csillogó csatokhoz azonban nem feltétlenül kell elegáns ruhadarabokat  párosítani, bátran választhatunk hozzá egyszerű pamutból készült pólót is, ezzel ellensúlyozva a markáns csatokat. Ráadásul nem csupán a kiegészítőkérdést oldja meg egy-egy különleges hajcsat, de nagyon praktikus is, hiszen egy mozdulattal eltűzhetjük vele a frufrunkat, az arcunkba lógó hajtincseket vagy a kontyból kibújó hajszálakat a tarkónk felett.

Kifejezetten jól áll a csatoknak a galléros szövetkabát, a vagány dzseki és a hatalmas kötött pulóver is. Mivel a sötétebb színek dominálnak az elkövetkezendő évszakokban, így érdemes az üzletek polcain az ezekhez harmonizáló bordó, barna, fekete vagy akár téglavörös árnyalatokat szemügyre venni. De a nyáron beszerzett  pasztell és nude árnyalatok is remekül mutatnak hasonló árnyalatokkal kombinálva. Ne féljünk a különböző anyagú és árnyalatú darabokat együtt is hordani, mert így igazán egyedi és franciás lehet a hatás!

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest