Meghan Markle inspirálta bőrszoknyás szettek

2019. november 05.
Meghan Markle stílusos megjelenéseiből inspirálódva a reflektorfényt a bőr ceruzaszoknyára állítottuk. Újabban előszeretettel viseli ezeket a nőies darabokat, megmutatva formás vonalait, vagányságát – nekünk pedig nagyon megéri inspirálódni az új kedvenc lookjából!

Letisztult formák, vagányság: semmi több nem kell egy csinos szoknyához! Lehet fekete, sötét árnyalat, mely remekül kiemeli a kecses derekat, megmutatja a formás combokat, vagy színes verzió, mely egy monokróm szett darabjaként tud csodás hatást kiváltani.

Mivel valóban markáns darabról van szó, ajánlatos minél zártabb felsővel viselni, így kellemes harmóniát teremthetünk az outfitünkben. Remekül mutatnak egyszerű, basic felsőkkel, de a garbók is rendkívül jó barátai a bőr ceruzaszoknyáknak.

És nem csak a nádszálvékony alkatúak választhatják ezt a típusú szoknyát! Akadnak olyan fazonok is, melyek szépen formálják a kis pocak vagy úszógumi birtokosait is. Érdemes középen gombos, aszimmetrikus vagy csomós verziókat választanunk, ha a slankítás a cél, mert egyrészt elterelik a figyelmet a kritikus pontról, másrészt az anyag ráncolása vagy elcsúsztatott fazonja elbújtatja a nem kívánt részeket.

Fekete csomós ceruzaszoknya Zara 8995 Ft

Patentos ceruzaszoknya Stradivarius 8995 Ft

Khaki szoknya River Island 75 EUR

Aszimmetrikus szoknya Sportmax 1019 EUR

Fekete ceruzaszoknya Mohito 4595 Ft