Gyűrűhalmozás ízlésesen

2019. november 07.
A nyári finom, vékony ékszerei után ősszel a halmozásé a főszerep! Úgy tűnik, idén az ékszerek csillogása igyekszik pótolni a napsugarak melegét...

Bár a finom, vékony gyűrűk továbbra is toplistásak, de felsorakoznak melléjük a pecsétgyűrű jellegű, domború, karakteres darabok és a színes kövekkel ellátott óriáscsodák is. Ha útmutatót keresnénk a megfelelő kiegészítők megtalalásához és azok együttes viseléséhez, akkor három kulcsszót kell észben tartanunk: forma, szín és stílus.

Formák tekintetében a gömbölyű, puhára dolgozott verziók és a nyers, kidolgozatlan felületű ékszerek várják, hogy birtokba vegyék őket. Egy-egy motívum segít behatárolni a formákon kívül a stílust, aminek segítségével eldönthetjük, hogy melyek azok a kiegészítők, melyek illenek személyiségünkhöz és az ékszeresládánkban fellelhető darabokhoz.

A jelképekkel ellátott vagy ásványokkal díszített gyűrűk például a bohém vonalat hivatottak képviselni, melyek a stílusban megegyező ruhákat kiegészítve teszik tökéletessé az outfitünket. De letisztult, keskeny ékszereket is bátran hozzáadhatunk ezekhez a markáns bizsukhoz!

Ha a megjelenésünk inkább egyszerű és letisztult, akkor semmiképp ne fukarkodjunk a gyűrűk mennyiségével! Bár az ezüst és az arany együttes viselése már egyáltalán nem szamít különleges vegyítésnek, olykor stílusosnak hathat, ha csak aranyat vagy ezüstöt viselünk. 

9 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest