Férfi ruhák rétegezése – okosan

2019. november 08.
Akár a női szetteknél, úgy a férfiaknál is stílusos és praktikus öltözködési módszer a rétegzés. És nem csupán arról van szó, hogy a zakó alá vehetünk egy inget, fölé pedig egy kabátot!

A vékonyabb nyári kabátkák a vastagabb darabok alatt élhetnek tovább. Ráadásul különböző stílusok keverésével remek rétegeket hozhatunk létre. Ha meguntuk az ing-pulóver kombinációt, akkor ugorhatunk is rögtön a pulóver-garbó párosításra, amelyet aztán megfejelhetünk egy farmerdzsekivel is.

Ha hűvösebb az idő, akkor a ballonkabát is tökéletes választás, melyet nemcsak szimpla garbókkal, hanem vastagabb, kötött darabokkal, izgalmas textúrájú mellényekkel is kombinálhatunk. Színek tekintetében földszínekkel, melegebb színekkel tehetjük tökéletessé a napsütötte hétköznapokat. Ha pedig sötétebb színekre vágyunk, akkor a betonszürke és a khaki remek társ lehet, akár kabát, pulóver vagy nadrág formájában.

Ne ijesszen meg minket az elegáns kabát és a kapucnis pulóver találkozása sem, hiszen ez lezserséget és lazaságot csempész az összeállításainkba. A különböző stílusok találkozásának köszönhetően rengeteg szettre tehetünk szert akár kevés ruhadarabból is! Érdemes már a vásárláskor is gondolni arra, hogy egymással hogyan működnének jól az egyes darabok.

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest