Az új Skechers kollekció elhozza az ünnepek csillogását

2019. november 24.
Az ikonikus cipőmárka vezető tervezői idén limitált kiadású kollekciót álmodtak meg, amely az ünnepek csillogását és hangulatát hozza el a cipőrajongóknak.

A Premium Heritage kapszula kollekció keretében egy ikonikus Skechers formát gondoltak újra:  a Skechers D’Lites-ot, megspékelve azokat a legújabb divattrendekkel és a legkorszerűbb anyagokkal, az ultra-sikkes látványért. Ezek a stílusteremtő cipők, merész mintáikkal, strasszberakásaikkal és fémdíszítéseikkel, úgy ünneplik a népszerű és örökérvényű sneaker-sziluetteket, mint azelőtt soha. 

Midi-szoknyával párosítva, a bohókás street-style beütésért,  vagy éppen farmerral, az extra csillogásért – a kollekció valamennyi darabja ideális kiegészítők a 2019-es ünnepekre!

A közelmúltban is számos New York-i és londoni divatshow-n felbukkanó eredeti Skechers D’Lites továbbra is a reflektorfény középpontjában áll. A chunky sneaker mozgalom egyik szeretett vezéralakja, ez a klasszikus modell máig kötelező darab a divatmániások körében világszerte. A Skechers D’Lites – Golden Idea finom és elegáns stílust képvisel, amelyhez garantáltan újra és újra vissza akarsz majd térni a tél folyamán. Ez a fekete-fehér szépség, puha bőr felsőrészével és aranylánc-díszítésével, éppen megfelelő mennyiségű csillogást kölcsönöz neked bokától lefelé: gondolj rá úgy, akár egy ékszerre, amelyet a lábadon viselsz. 

A D’Lites 3.0 – Joy Summer vadító külsején a piros leopárd- és gepárdminta találkozik a sportos piros hálószövettel, további alapos vérfrissítést tolva a divatos állatminták trendjébe. Az extra chunky sneaker mindezt még kristályokkal díszített fűzővel és egy királynőhöz méltó koronával tetézi a saroknál. Ezt a lehengerlő darabot egyszerű, fekete, piros és barna színű telitalpa teszi igazán teljessé.

 

A Skechers legutóbbi hozzájárulása a chunky sneaker trend univerzumához, a vezető divatmagazinokban és a legnépszerűbb influencerek lábain megjelenő Skechers D’Lites 3.0 hamar elfoglalta a helyét az ikonikus formák között. Az ünnepi kollekció keretében a tervezők mindent beleadtak, hogy a lehető legjobban kihasználják a D’Lites 3.0 amúgy is vakmerő stílusát. A hihetetlenül tüzes Skechers D’Lites 3.0  – Cheetah Queen az állatminta-trendet fokozza a végsőkig, színes gepárdmintás felső résszel és kristályokkal díszített fűzővel, amelyet egyszerű, fehér-barna telitalpa egyensúlyoz. 

A Skechers D’Lites 3.0 – Flashy Stud a népszerű logó-trendre játszik rá, egy hatalmas, strasszokkal kirakott D’Lites felirattal, amit csak fokoz a kígyóbőr minta, a további strassz-díszítés és a divatos, monokróm, törtfehér bőr felső anyag.

 A legújabb Skechers Premium Heritage limitált kiadású kollekciót a Skechers Energy  – Captains View teszi teljessé. Az első és eredeti chunky sneaker, a Skechers Energy formavilága ma is olyan népszerű, mint amikor 1999-ben Britney Spears lábain bemutatkozott a világnak. Az időtlen sneaker minden, csak nem kiöregedett ebben az új kollekcióban, látván a válldísz inspirálta nyomatot a rojtokkal és a piros leopárdmintával,  az élénk kék berakást és a sodrott kötelet a bokánál. A Skechers Energy – Captains View művészi megközelítése a modellnek, amely csatlakozik a legújabb ünnepi trendekhez.

Csak a Westend Skechers márkaboltban elérhető a teljes kollekció november 15-től 41.990 Ft-ért.