Meleg és csinos: a kedvenc pufidzsekijeink mindkettőt tudják

2019. november 20.
Praktikusak, szemrevalóak és biztosan nem fogunk fázni bennük: itt az idő, hogy ódát zengünk a szezon legszebb pufidzsekijeiről!

Idén a világosabb árnyalatok tarolnak nemcsak ruhák, cipők, táskák, de még kabátok esetén is. A pufidzsekik pehelykiadása volt eddig leginkább ismert, de az elmúlt időszakban betörtek a piacra a lakk, a műbőr/vegán bőr és bőr pufik is, melyek fénypontjai lehetnek a téli gardróbunknak. Azt ajánljuk, hogy aki bizonytalan egy merész anyagú kabát vásárlását illetően, az semmiképp ne egy extrém szín  beszerzését fontolgassa, hanem inkább egy fehér, nude, bézs vagy fekete árnyalatúét – ezzel ellensúlyozva a kabát erőteljességét.

Aki viszont bátrabbnak érzi magát, annak határ a csillagos ég: a szezonban trendi piros lakk, ciklámen kord vagy királykék pehelykabát gazdája lehet. Ahogy azt a paplankabát kombinálásánál említettük, nem feltétlenül szükséges sportos, mindig laza összeállításokat készíteni ezekhez a darabokhoz. Elegáns koktélruhák fölé, farmeres összeállításokhoz de akár irodai outfithez is illeszthetünk ezek a meleg, de csinos darabok. 

Vegán bőrkabát Nanushka 181 500 Ft

Metál kabát Massimo Dutti 89 995 Ft

Műbőr kabát Zara 16 995 Ft

Fehér pehelydzseki H&M 39 995 Ft

Bársony dzseki Warehouse £89.00