Egy rózsaszín kabát három szettben

2019. november 21.
Sokszor nem merünk színes, karakteresebb kabátot választani magunknak, mert attól tartunk, hogy nehezebben tudjuk párosítani a szettjeinket, esetleg félünk, hogy túlságosan kitűnünk vele az utcai tömegből. 

Nos, azt nem ígérjük, hogy nem fognak kíváncsi szempárok ránk szegeződni, ha megjelenésünket egy színes kabáttal dobnánk fel, azt viszont garantálhatjuk, hogy minden hangsúlyos kabátot össze lehet egyeztetni egy alapruhatárral. A mi választásunk egy rózsaszín darabra esett, melyhez többféle szettet párosítottunk, hogy így bizonyítsuk a rugalmasságát egy olyan színnek, amitől talán sokan tartanak.

Egy napsütéses hétfőn dönthetünk úgy, hogy melegebb, színárnyalatban megegyező darabokat válogatunk hozzá, hogy teljes legyen az összhang. Mivel nem teljesen megegyezőek az árnyalatok, így nem mondanánk monokrómnak a szettet, de az ugyanolyan színnel rendelkező összeállítások is tarolhatnak ebben a szezonban! Bár a kiegészítő cipőnk más színű, azért néhány rózsaszín részlet erről sem maradhat el.

Kedden már merünk más árnyalatokat is magunkra ölteni: ekkor a kabátra, mint egy kiegészítőre tekintünk, ami csodálatosan képes felturbózni egy fekete-fehér összeállítást. A szerdai esős, hűvös napon van merszünk hideg színeket kombinálni a fő ruhadarabunkkal. Íme hát a tökéletes bizonyíték, hogy szinte bármivel viselhetjük ezt a darabot! Az ezüst ridegsége, a szürke fagyossága is képes kiegészíteni a babarózsaszín kabátot. 

Hétfő

Kabát Max&Co 135 000 Ft, Garbó Promod 9995 Ft, Szivarnadrág H&M 8995 Ft, Cipő Topshop £20.00

Kedd

Kabát Max&Co 135 000 Ft, Ruha Viktoria Bolla 18 900 Ft, Póló H&M 1995 Ft, Csizma Pull&Bear 12 995 Ft

Szerda

Kabát Max&Co 135 000 Ft, Metál szoknya Zara 9995 Ft, Pulóver H&M 8995 Ft,
Csizma Reserved 14 995 Ft