Ne féljünk a mintás pulóvertől!

2019. november 19.
Ha a nagymamád és nagypapád összes vintage, oversize pulóverét ismered és elcsented már és még mindig hiányzik a ruhatáradból egy-egy markáns pulóver, akkor a következő darabokkal biztosan nem fogsz mellényúlni. Bár szeretjük a letisztult vonalat, színeket és kötést, ezúttal a színes, mozgalmas mintákkal rendelkező pulcsikra esett a választásunk.

Elsőre úgy tűnhet, hogy egyáltalán nem egyszerű ezeket a darabokat a már meglévő ruháinkkal vagy a hamarosan megvásárlandó ruhadarabokkal párosítani, de ez nem így van! Hiszen adott egy energikus vonalakkal tűzdelt felső, melyhez csupán egy egyszerű farmer párosítása is megadja a tökéletes hatást.

De akár színes ruhákkal is kombinálhatjuk őket. Ebben az esetben érdemes egy színt kiragadni a mintából, így biztosan harmonizálni fog a két kiválasztott darab. Ha van rá módunk, hogy a pulóver mintájával megegyező darabot találjunk alulra is, akkor az már csak hab a tortán. Hiszen egy ilyen együttes egyrészt a reggeli készülődést is leegyszerűsíti, másrészt birtokunkban lesz egy különleges, markáns összeállítás. Ha más mintás darabbal párosítanánk a mintás pulcsinkat, akkor igyekezzünk megfigyelni, hogy a felsőnkön mennyire zavarosak a formák és mennyire nagyok a motívumok,  és ahhoz mérten visszafogottabb cirádákkal rendelkező alsót válasszunk!

Zebra pulóver H&M 8995 Ft

Rojtos és mintás kötött pulóver I-AM-CHEN/Farfetch 491 EUR

Azték mintás pulóver Reserved 6995 Ft

Betűmintás pulóver Max&Co 75 250 Ft

Intarzia mintás pulóver Nanushka 105 210 Ft