Fehér ing az oversize chokerestől a formális-minimalistáig

2019. november 22.
Ha nyáron előszeretettel viseltük a hosszú, lenge vagy karcsúsított, rövid ingeket, ajánljuk, hogy ezt a jó szokásunkat ősszel, sőt, télen se hagyjuk abba! Bár ezekre az évszakokra ajánlatunk inkább a karakteres, vastag-ropogós darabok felé mutat, de az egyszerű, téliesített minimalista darabok sem maradnak ki a buliból.

Egy feltűnőbb darabot mindenképp igyekezzünk az outfitünk középpontjába helyezni, hiszen egy markáns ujj, egy különleges gallér vagy egy izgalmas díszítés megjelenésünk csúcsa lehet. Ezeket nem érdemes zakókkal, pulóverekkel elbújtatni, ha hűvös van, inkább alá vegyünk passzos, akár lézervágott felsőt!

Az egyszerű daraboknál viszont annál inkább játszhatunk a rétegzéssel. Öltözhetünk fölé, felkaphatjuk kedvenc kötött pulóverünket, melyből éppenhogy kilátszik az ingünk, jelezve, hogy elegánsabb az összeállításunk, annál, mint amennyire elsőre látszik.

Másik izgalmas opció, – melyet bulikon is bevethetünk – ha az ingre különböző anyagú és stílusú felsőket veszünk. Egy különleges croptop, melyet egyébként nem lenne merszünk viselni, egy színes mellény vagy egy fűző is csodás párja lehet választott darabunknak. Ha pedig elegünk van abból, hogy csak fölé vehetünk felsőket, akkor összeállításunk a bizonyíték arra, hogy egy jól szabott fehér ing remekül mutat akár garbóval párosítva is.

Ráadásul nincs az a nadrág, szoknya vagy egyberuha, amellyel ne mutatna jól egy fehér ing, legyen akár oversize vagy passzos kiadás, így tényleg csak az időjárás, az alkalom és a kedvünk szabhat határt a variációknak!

9 fotó megtekintése

Fehér ing az oversize chokerestől a formális-minimalistáig

Fotó megosztása:

Fotó: Pinterest