Csupán négy darab kapható AGNESKOVACS limitált, hegyek ihlette táskájából

2019. december 02.
Az AGNESKOVACS legutóbbi, Blanche elnevezésű kollekciójának nagy sikere arra inspirálta a márkát, hogy tovább haladjon a megkezdett úton.

A design és minőség tekintetében a legkiemelkedőbb táskák megalkotásának vágya ihlette a Luxury Blanche kézitáskát, amely idén ősszel mutatkozik be. A limitált kiadású Blanche Lux a Blanche – hegyek inspirálta – táskáinak gondolatmenetét folytató csúcsdarab. A bonyolult technikai megoldások által kialakított táskatest kiemelkedő minőségű marhabőrből készül el és mindössze négy példányban lesz elérhető, amelyeket Kovács Ágnes saját kezűleg, aprólékos munkával hoz létre a műhelyében.

Az egy lapból kihajtott táska különlegessége, hogy a felület kézi szövéssel van megmunkálva. A kézi szövés alkalmazása egy történelmi kitekintés, hiszen a textil egyik legősibb technikája, mely az idők során szinte teljes mértékben gépesített folyamattá vált. Ezzel ellentétben a Blanche Lux nagyon lassú, precíz, szinte meditatív kézi megmunkálást követelt a tervezőtől. A táska belül kecskevelúr bélést kapott, a zseben pedig megjelenik az egyedi példányszám is.

A különleges kiadás ismét alkalmat teremt, hogy az AGNESKOVACS fontos ügyek mellé álljon, így az első megvásárolt Blanche Lux táska által befolyt összeget egy olyan civil szervezetnek ajánlja fel, akik munkájukkal a gyermekek mentális egészségét támogatják.

6 fotó megtekintése