A legszebb női kesztyűk a szezonban

2019. december 03.
A férfi kesztyűmustra után a női kesztyűket sem hagyhatjuk ki! Hiszen bár minden évben viselünk ilyesfajta kiegészítőket, a trend mindig más és más. Persze egy klasszikus bőr verzió mindenképp telitalálat, akár magunknak ruházunk be egy drágább darabra, akár karácsonyi ajándékként adunk kesztyűt a szeretteinknek.

Egy tökéles kesztyűt viselhetünk műszőrméhez, szövethez és gyapjúhoz is. De hogyan válasszunk tartós, minőségi és szép darabot? Leginkább a szín, és a minta az, ami meghatározó a választásban. 

Ahogyan a férfi trendek terén, úgy a női választék esetében is a kicsi részletekben rejlő különlegességek dobják fel a darabokat. A részletek teszik lehetővé, hogy a basic szetteket egyedivé és különlegessé tegyék, legyen ez egy kesztyű szárán lévő masni vagy egy hullámos szegély.

Mielőtt vásárolnánk, érdemes a nagymamánk és az anyukánk fiókját is átkutatni, esetleg a vintage üzletek, turkálók kínálatát is szemügyre venni. Ilyen múltidéző darabok lehetnek a műszőrmével ellátott dáma-kiegészítők vagy a mintás szövetbetétes darabok. Bár a szegecses és nagyon díszes kiadások hanyatlóban vannak, de adhatunk még egy esélyt nekik, ha kellően visszafogott kabáttal viseljük őket. Hosszúságukat illetően egy-egy hosszú kesztyű a sportos kabátok stílusát is puhíthatja, de a klasszikus szövetkabátok barátai is lehetnek.

Camel bőrkesztyű Pécsi Kesztyű 19 900 Ft

Fehér díszítéssel ellátott kesztyű Kate Spade $118.00

Fekete és burgundi kesztyű COS €59

Kockás kesztyű Reserved 3995 Ft

Kesztyű műszőrrel Zara 5995 Ft