Viccesek, és néha még praktikusak is a mikrotáskák

2019. december 05.
A szupermini, úgynevezett mikrotáskák reneszánszukat élik. Bár elsőre nevetségesnek hathatnak az ujjnyi retikülök, de vannak helyzetek, amikor igenis elég egy aprócska táska, amibe csak egy telefon, egy rúzs és egy zsebkendő fér el.

Nemcsak kézi verziók tarolnak, hanem a láncos vagy a bőrszíjas darabok is – utóbbiak amellett, hogy praktikusak, még kényelmesek is. Mivel télen leredukálódik a kiegészítők száma, így a mikrotáskára kiegészítőként is tekinthetünk: számos színben és formában találhatunk magunknak való alkotást.

Ne féljünk nagyobb bundákkal viselni, hiszen olykor a drámai hatás erősítése teszi karakteressé kiválasztott szettünket. De megállja a helyét szövetkabátokkal és sportosabb paplankabátokkal is. A múltban jellemző volt, hogy a lábbeli és a táska színe vagy mintája megegyezett, de napjaink trendje engedélyezi, hogy különböző árnyalatokat vegyítsünk.

Nemcsak divatikonoknak ajánljuk viselni, hanem utazások, bulik, vacsorák során is, ha csak a legfontosabbakat vinnénk magunkkal és nem szeretnénk, ha egy jókora táska elrontaná a szettünket. De normál táska mellett is praktikus kiegészítő lehet, hiszen egy helyen tárolhatjuk a fontosabb dolgainkat, hogy ne egy nagy táska aljából kelljen újra és újra felkutatnunk őket. 

Krokodil textúrájú mini táska MiuMiu $1,200

Arany kiegészítőkkel díszített táska Dior $3,400

Gyöngy táska Shrimps/Spark le monde 116 990 Ft

Barna tote bag GANNI 349 EUR

 

Zöld mikro táska MANU Atalier $415.00