Így öltözhetünk össze a partnerünkkel stílusosan!

2019. december 06.
Olykor arra sincs időnk reggelente, hogy saját szettünkön belül harmóniát teremtsünk, de ráérős napokon  akár inspirációforrás is lehet a szerelmünk összeállítása.

Itt nem csak arról van szó, hogy elcsenhetünk olykor egy-két pulóvert, hanem arról is, hogy a párunk stílusjegyei néha véletlenül is ránk tudnak ragadni. Ha az egyikünk megszállottan rajong egy markáns színért, akkor az árnyalat belopódzhat a mi ruhatárunkba is, így bizonyítva, hogy a színek nemtől, kortól függetlenül bárkihez tartozhatnak.

És hogy mi történik, ha a fazon tetszik meg a másikon? A férfi alsókra jellemző zsebes, laza nadrágok női opcióban is elérhetőek a szezonban cargo nadrág formájában. Az általuk viselt kockás ing, számunkra is remek ruhadarab lehet, akár egy ruha feldobására is haszánlhatjuk az oversize fazonokat. Az egynemű párok itt komoly előnyt élveznek, hiszen a kombinációs lehetőségek még tovább fokozódhatnak a gardróbjukban.

És hogy ez fordítva is igaz lehet? Igen, de nem elsősorban a szoknyák viselésére gondolunk, hanem a rétegzésre, melyet a nők mesterfokon művelnek. Például érdemes megfertőzni a párunkat a szuper kiegészítőkkel, melyekből sokszor találunk unisex darabokat is. Legyen szó kalapról, napszemüvegről, sálról vagy sapkáról, egy háztartásban cserélgetve a legjobb befektetésnek számítanak!

12 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest