3 kicsit sem unalmas pulóver-farmer kombó

2019. december 09.
A következő három szettben tükröződik, hogy a pulóver-farmer kombináció egy sokkal komplexebb dolog, mint elsőre hinnénk.

Különböző hétköznapi élethelyzetekből kiindulva készítettünk kényelmes, de sikkes szetteket, melyeket akár kutyasétáltatás közben is bátran felkaphatunk. A kutyakompatibilissé is tehető szett egyszerű nagyszerűsége nem sak abban rejlik, hogy outfitünk mindössze két darabból áll, hanem a neutrális színek erejét is bizonyítja.  

Kutyasétáltatás

Pulóver Sacai/Farfetch 1,418 €, Farmer Stradivarius 6595 Ft, Edzőcipő Reebok/Very £65, Póráz Madzag dog 9900 Ft

A másik dolog, amit érdemes szemügyre venni egy-egy pulóver vásárlása esetén, hogy mennyire idomul az életvitelünkhöz. Tudjuk-e viselni munkahelyre, ha pedig aztán a munkatársakkal szívesen meginnánk valamit, akkor ott is megállná-e a helyét? Ilyen darabok lehetnek például a csipkebetétes, különleges nyakkivágással rendelkező vagy nyitott vállrészes pulóverek.

Munka utáni iszogatás 

Nyitott vállú pulóver H&M 8995 Ft, Farmer Zara 6995 Ft, Csizma Aeyde/Farfetch 472 EUR, Táska Furla 75 000 Ft

És végül a randikról sem feledkezhetünk meg: iyenkor egy klasszikus, passzos garbó viselése is remek ötletnek bizonyul, mely pont annyit mutat vonalainkból, ami tökéletesen elegendő a szexi, de ízléses hatás eléréséhez.

Randi

Garbó Max&Co 35 400 Ft, Farmer Mother/Farfetch 339 EUR, Hajpánt Shrimps/Spark le monde 46 990 Ft, Körömcipő Reserved 8995 Ft