Diana csodaszép tiaráját viselte Kate Middleton

2019. december 19.
Katalin és Vilmos herceg néhány napja egy diplomáciai fogadáson vettek részt a Buckingham Palotában, Katalin pedig ezen alkalomból egy különleges királyi családi ereklyét viselt. 

Diana hercegné szellemiségét máig nem tudjuk elfeledni. A királyi család egy-egy szokásán, kiegészítőjén pedig olykor tárgyak formájában is megjelenik az egykori ikon stílusa. Most például Kate Middleton viselte Diana tiaráját egy diplomáciai estélyen,

Mivel ez egy úgynevezett white tie esemény volt, a férfiak frakkot húztak, a hölgyek pedig a lehető legelegánsabb estélyikben jelentek meg. Az esti white tie eseményeken a legszigorúbbak az öltözködési szabályok, ezeknek megfelelően Kate Middleton az alkalomra fekete, földig érő bársoly ruhát választott, melyre az ilyen eseményekhez dukáló királyi családi brosst tűzött. A szett éke viszont mégis a gyönyörű tiara volt, hiszen a gyémántok szintén elmaradhatatlan elemei az ehhez hasonló fogadásoknak.

A pletykák szerint ez az a tiara, melyet Erzsébet királynő Diana és Károly esküvőjére szánt, azonban végül Diana választása a Spencer-házbeli felmenői egyik tiarájára esett. – Méghozzá abból a prózai okból, hogy a saját rokonainak fejéke sokkal könnyebbnek bizonyult, így nem fájdult meg benne Diana feje.

Fotó: Getty Images