Charlize Theron karácsonyi hangulatba öltözött

2019. december 23.
Charlize Theron egyszerre tud szupernőies és vagány is lenni, ezt a képességét pedig akkor is képes megtartani, mikor közeleg a karácsony és mindenki csúnya pulcsiban vagy glitteres overálban feszít mellette.

Örök hiba, ha a kényelmet feláldozzuk az elegáns megjelenés oltárán. Charlize viszont tökéletesen lavíroz a kettő között. Néhány napja jelent meg ebben a már karácsonyra hangolódós szettben, mely egyszerre meleg, alakformáló, basic, de azért különleges is.

A dél-afrikai színésznő klasszikus karácsonyi terítők kockáit idéző pantallót választott, melyhez egy hegyes orrú magassarkút illesztett. Klasszikus, biztonságos párosítás, ezzel sosem lehet mellélőni. Az ilyen jellegű szettekben általában fehér, lágy esésű vagy alakformáló, keményre vasalt inget szoktuk látni, Charlize azonban ezúttal egy különleges válldíszítéssel ellátott pulóverrel bolondította meg a lookot. A válldísz tökéletesen elegánssá teszi a pulóvert, hiszen emeli a vállakat és a szigorú válltömések hangulatát idézi. A fekete felsőkhöz mindig jól áll az arany- vagy az ezüstékszer, a színésznő pedig egy nagy medálos arany darab mellett tette le most a voksát, mely nyújtja a nyakat és ellensúlyozza a felső bővebb fazonját is.

Persze a szett nem lenne teljes Theron ikonikus pixie, platinaszőke haja nélkül, melyet ezúttal is tökéletesen formázott. Végül ne feledjük: ha ellesnénk a színésznő lookját, akkor a szemüveget is koppintsuk le, mert összeszedett, business hatást kelt amellett, hogy praktikus kiegészítő is, különösen az enyhébb, napsütötte téli napokon vagy akkor, amikor a szemünket a fehér hó vakítja.

Fotó: Getty Images