Vanessa Hudgens királynői nagyestélyiben lépett át az új évbe

2020. január 02.
Vanessa Hudgens nem aprózta el a szilveszterezést idén: nem tudjuk pontosan, milyen rendezvényre volt hivatalos, ahová nagyestélyi volt a dress code, azonban kétségtelenül megfelelt a legszigorúbb öltözködési elveknek is ebben a ruhájában. 

A High School Musical egykori sztárja elképesztő tüllszoknyás, csillámos, keményített felsőrésszel ellátott estélyiben villogott, melyet szolid tiarával, arany fülbevalóval és szuperelegáns szaténkesztyűvel is kiegészített. A Disney-hercegnőket megszégyenítő szettnél ünnepibbet már alig tudunk elképzelni!

Vanessa folyamatosan tudósított az eseményről Instagramon, innen tudhatta a követőbázisa azt is, hogy a white tie rendezvény ellenére a táncolásból sem maradt ki a színésznő – még a tüllszoknyája szegélyét is leszakította a nagy partizásban.

View this post on Instagram

HAPPY NEW YEARS 🍾🍾🍾

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

A formális szilveszterezés után Vanessa európai körútra utazott, hogy kipihenje az előző év fáradalmait. Svájcból bejelentkezve nem estélyivel, hanem éppen hogy egy fürdődresszel sokkolta a követőit, amiben a havas táj előtt pózol. „The cold never bothered me anyway”, azaz a ‘hideg amúgy sem zavart soha’ – idéz a színésznő a Jégvarázsból a kép alatt.

View this post on Instagram

The cold never bothered me anyway 😉😝

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on