Jennifer Lopez népviselethez hasonló szettben vonult

2019. december 09.
Első ránézésre akár magyar népviselet inspirálta szettnek is tűnhez Jennifer Lopez legutóbbi outfitje: a szupersztár fehér, földig érő ingruhát viselt vastag övvel és hatalmas szőrmemellénnyel és klasszikus western csizmával. 

Télen nem a legpraktikusabb választás a fehér egyberuha, de J. Lo-nak úgy tűnik, nem kellett a sártól védenie magát azon a napon, amikor ezen a szett mellett tette le a voksát. Már szinte megszoktuk, hogy  az énekesnőnek minden jól áll, de azért lássuk be, Lopez személye nélkül ez az outfit kicsit viccesen hatna.

Azt viszont érdemes eltanulnunk tőle, hogy mennyire jól áll a jól szabott fehér ingnek a szőrmemellény. Irodába, munka utáni iszogatáshoz, karácsonyi buliba is el tudjuk képzelni ezt a kombinációt. Ha azonban J. Lo-hoz hasonlóan szoknyát illeszteténk a duóhoz, akkor mindenképpen a testhezálló ceruzafazont vagy egy midit ajánlanánk, mert könnyen „elveszhetünk” egy maxi, bőszabású, plisszírozott darabban, ha azt még egy mellénnyel is megfejeljük.

A western csizma azonban – ahogyan az énekesnő szettje is mutatja – nem igen távozik idén sem a divatvilágból, így érdemes nekünk is élnünk vele! És ne feledjük: egy karakteres napszemüveg, illetve a nyári kendőőrületből átmentet téliesebb mintájú nyaksál télen is teszi a dolgát, érdemes ezekkel pótolni a hideg évszakok egyhangúságát!

Fotó: Getty Images