Margot Robbie markáns karpereccel értelmezte újra a karácsonyi szettjét

2019. december 29.
Margot Robbie karácsonyi szettjét egyszerűnek is lehetne mondani, de két rikító piros karperecnek hála bevállalós és izgalmas outfit vált belőle.

Robbie Jimmy Kimmel Live! show-jában volt vendég, ahol egy sötétkék zsabós, paraszting ujjú ruhában jelent meg, amit egy klasszikus fekete, de szuperelegáns Jimmy Choo cipővel és fekete harisnyával egészített ki. De a szett igazi különlegessége mégis a két tűzpiros Chanel karperec, amit a színésznő a blúzára kívülről, pántszerűen alkalmazott. A kék és a piros komplementer színpárként mindig jól kiegészítik egymást, ezúttal is különleges kontasztot alkottak az outfiten belül.

Kismamáknak vagy ha erősebbek vagyunk hastájékon, nagyszerű megodás lehet egy ilyen vagy ehhez hasonló szett, csak arra érdemes figyelni, hogy a cipőnk emeljen rajtunk, így optikailag megnyújthatjuk a sziluettünket. A karpereces trükköt pedig akkor érdemes bevetnünk, ha nem vagyunk közeli barátságban a vibráló színekkel, mégis fel szeretnénk dobni egy kicsit a semleges árnyalatú szettjeinket.

Fotó: Getty Images