Elképesztő főnixcsizmában pózol a karácsonyfája mellett Céline Dion

2019. december 30.
Ronda vagy menő? Céline Dion a karácsonyfája mellett fotózkodott, a követői azonban nem a csodaszép fát szúrták ki mögötte, hanem inkább az extravagáns magassarkú csizmájára tettek kéretlen megjegyzéseket.

Céline Dion az utóbbi időben nem a hangja, hanem a divatbotrányai miatt került fókuszba. Rengeteg rajongója az énekesnő súlyát is bírálta a ruhaválasztásai mellett, Céline azonban hamar reagált a felzúdult tömegnek és megnyugtatta őket, hogy nem betegség áll a vékonysága hátterében.

Most egyébként úgy tűnik, hogy Céline kicsit felszedett magára, ezúttal azonban a főnixcsizmája ütötte ki a biztosítékot az Instagramon. A csizma egyesek szerint nem is főnixet, hanem kakast ábrázol, de ez a lényegen nem változtat. Annyi biztos, hogy nem fukarkodott a cipő tervezője a tollakkal, a rajta eklektikuson elhelyezett sárga-piros szalagokkal és a tűsarok, illetve az orr méretével sem. Szerintünk Céline extravaganciájába még egy ilyen darab is belefér, főleg, hogy a sminkje, haja és ruhája ezúttal abszolút visszafogottra sikerült saját magához képest is.