Elképesztően profi és szexi karácsonyi szettben fotózkodott Katy Perry

2019. december 25.
Katy Perry-t stílusa és alakja is abszolút alkalmassá teszi arra, hogy megidézze az elmúlt évtizedek nőideáljait. Most is ilyesmire tett kísérletet, méghozzá karácsonyi kivitelben.

Katy Perry nem egy egyszerű Mikulássapkás szelfivel tarol az Instagramon, hanem egy hihetetlenül profin beállított képpel, melyen tökéletesen göndörített hajjal, retro sminkben, Mikulás-dresszben feszít a karácsonyfa előtt. Mondjuk a szarvasagancsok kicsit elütnek, de ettől eltekintve csodás munkát végzett az énekesnő. Olyan, mintha egy retro amerikai képeslapba csöppent volna bele Katy.

És persze a karácsonyfája mellett sem mehetünk el szó nélkül: Katy grincsfájának alapja is különleges, hiszen ezüst műfenyőről van szó, amit rikító zöld és rosegold díszekkel dobott fel. Ízlések és pofonok, azonban annyi biztos, hogy klasszikusnak nem mondható összeállítás. Az Instája alapján úgy tűnik, a szupersztár azok közé tartozik, akik úgy vélik, nem lehet elég korán elkezdeni és elég masszívan várni a karácsonyt, ugyanis most nem áll másból az oldala, mint cuki masnis-ajándékcsomagos képekből, cukorbotos fotózásból és karácsonyi GIF-ekből.

Kaliforiai koncertjén is karácsonymámorban úszik az énekesnő

 

Fotó: Getty Images