Dolgozzuk le túrázással az ünnepi menüsort – de azért stílusos szettekben

2020. január 06.
Bár hónak nyomát sem látjuk, azért mindenkit arra bátorítunk, hogy vállaljon be egy izgalmas téli túrát. Hóval vagy hó nélkül is lehet vagányan, de sportosan és kellőképpen melegen felöltözni.

Egy retró overál, amelyet nagyi vagy anyu gardróbjából csentünk el most igazán szexi, de praktikus lehet – egy kezeslábassal nem lőhetünk mellé, ha téli túráról van szó. Abban az esetben, ha nem tudunk levadászni a már meglévő családi gardróbokból ilyen darabot, akkor válogatásunkban kettő is szerepel, mely nemcsak azért jó, mert vagányságot kölcsönöz, de a derekunkat is garantáltan védi.

Persze az évek óta rajongótábornak örvendő paplankabát is nyerő választás, mivel laza hatást kölcsönöz a szettünknek, ráadásul valóban úgy érzheti magát benne az ember, mintha ki sem bújt volna a takaró alól. A romantikus lelkeknek virágos kiadások is kínálkoznak a szezonban, a vagányság szerelmeseinek pedig a műbőr darabok rabolják el a szívüket, melyek fazonja és anyagkombinációja már eleve különleges megjelenést garantál a viselőjének.

Természetesen nem feledkezhetünk meg a hosszabb fazonokról sem. Ezek tényleg a lehető legnagyobb biztonságot adják a leghidegebb napokon. Illetve, ami kiegszítőket illeti, nem változott az elmúlt években a trend: bátran húzzunk bohó bojtos sapkát, meleg kötött, színes sálat, egyujjas vagy ötujjas kesztyűt, –  ezeket akár oversize verzióban is – , de a fülvédő sem tudott még kimenni a divatból, szóval a füleink sem fognak megfagyni túrázás közben és még divatosak is lehetünk!

Lakk kabát Zara 19 995 Ft, Pulóver Givenchy/Farfetch 1,235 €, Nadrág Pull&Bear 6995 Ft, Sál Stradivarius 4595 Ft

Virágos kabát Reserved 16 995 Ft, Overál Zara 16 995 Ft, Csizma Chloé/Farfetch 880 €, Sapka Acne Studios/Mytheresa 110 €

Kabát Zara 16 995 Ft, Testhezálló overál Perfect Moment/Farfetch 493 €, Bakancs Reserved 11 995 Ft, Fülvédő Sinsay 1795 Ft