Taylor Swift impozáns estélyiben várja a karácsonyt

2019. december 26.
Taylor Swift néhány napja az új Macskák film premierén jelent meg ebben a csodálatos estélyiben, melynek anyaga leginkább hagyományos távol-keleti öltözethez hasonlít. 

Taylor Swiftet minden vörös szőnyeges premieren tátott szájjal figyeljük, hiszen ízléses ruhaválasztásaiból és könnyed, nőies bájából csak tanulni tudunk. Ezúttal a most mozikba kerülő Macskák film premierén tündökölt az énekesnő.

Swift brokátos, kimonók mintavilágát idéző pánt nélküli estélyijének különlegessége az oldalán lévő sötétbordó betét, mely egyrészről slankítja a színésznő egyébként is nádszálvékony alakját, illetve megtöri a tetőtől talpig piros ruha vibrálását is.

Ha inspirálódnánk a lookból, akkor érdemes átgondolnunk a pánt nélküli estélyi előnyeit és hátrányait egyaránt: a kis keblekkel rendelkezőknek mindenképpen szuper opció lehet, azonban dúsabb keblekkel kényelmetlen és előnytelen is lehet ez a fazon. Mivel az egész dekoltázst és karrészt szabadon hagyja a szabásvonal, mindenképpen gondoljuk át, hogy szeretnénk-e a karunkat kendőzetlenül megmutatni, hiszen sok ember számára ez az egyik legkényesebb terület, ez az, amit legkevésbé szeretünk visszanézni a fotókon.

Ha mégis emellett döntünk akár egy impozáns szilveszteri buli vagy a hamarosan elkezdődő báli szezon alkalmával, akkor fontos, hogy az esemény előtt megfelelően ápoljuk a nyak, dekoltázs és a kar területét: kémiai hámlasztóval, testradírral, ápoló szérumokkal és testápolóval otthon is tehetünk ezért.

Fotó: Getty Images