Ünnepi férfiszett-inspirációk

2019. december 26.
A férfiak téli és ünnepi divattrendjei nagyon hasonlóak a női trendhez: dominálnak a meleg és természetes árnyalatok, akár felsők, nadrágok, kabátok vagy kiegészítők formájában.

A piros és bordó ruhadarabok mellett a textúrák játéka adja az elegáns vonalat az összeállításokban. Nemcsak árnyalatokkal, hanem mintákkal is játszhatunk, hogy ne legyen egyhangú az outfitünk. A skótkockás kabátok karakteressége bármilyen basic outfitet feldob. De zakókat, öltönyöket is választhatunk, amelyeket nem feltétlenül csak inggel, hanem pulóverekkel, garbókkal is lehet párosítani.

Inspirálódhatunk a ’60-as évek trendjeiből is, amikor az öltönyökhöz, zakókhóz garbót vagy kötött pulóvert kombináltak. Érdemes a sötét tónusokat világos felsőkkel ellensúlyozni, hogy mozgalmas kontrasztot teremtsünk az összeállításon belül. A ruhadarabokon kívül választhatunk mintás kiegészítőket, hogy a kabátok monotonitását megtörjük. Ezek a kiegészítők lehetnek sálak, sapkák, de egyedi textúrájú és színű kesztyűk is akár.

4 fotó megtekintése

Olykor a basic, megszokott színek és formák mellé felüdülés lehet egy-egy karakteres darab, mely változatosságot hoz a gardróbunkba és hétköznapjainkba is. A tökéletes téli színek és anyagok mellett elhaladva nem hagyhatjuk ki a sorból a kötött darabokat sem. Nem feltétlenül kell tipikus norvégmintás pulóvert választani ahhoz, hogy megérezzük az ünnepi hangulatot!

7 fotó megtekintése