Top 5 karácsonyi cipellő a strasszostól a kockásig

2019. december 25.
A téli ünnepekre való hangolódás nem érhet ott véget, hogy csak a lakás ragyog pompában! Szükségünk van csillogásra az outfitünk terén is, hiszen ez az az időszak, mikor bátran keverhetjük a fényes és csillogó darabokat!

Ha nem volt még merszünk beszerezni egyetlen körömcipőt sem, akkor most itt az ideje szakítanunk a szokásunkkal, ugyanis a kínálat rengeteg olyan darabot tartogat számunkra, mely nemcsak a karácsonyi vacsin vagy bulin, de szilveszterkor és még az újév kapujában állva is kiszolgál minket. Összegyűjtöttük néhány kedvencünket, melyek különleges részleteiknek köszöhetően egy szempillantás alatt elcsábítanak minket.

Akad közöttük strasszos és metálos fényű darab, melyek az egyszerűbb összeállításokat is percek alatt feldobják. Még mindig a legnépszerűbb motívumok közé sorolható a kígyóminta is, hiszen vagánysága elősegíti akármilyen outfit cserfességét és segíti a kombinálhatóságát a gardróbunkon belül. Korábban a karácsonyi minták között beszámoltunk a kockás darabok jelentőségéről, így ezt bizonyítva mutatunk is egy egyszerű, de nagyszerű lábbelit, melynek színei lehetővé teszik, hogy minél több ruhadarabhoz párosítsuk. 

Strasszos cipő Kazar € 170

Fekete cipő kígyómintás sarokkal Kazar € 155

Kockás körömcipő Maison Margiela/Mytheresa € 301

Arany-fekete cipő Zara 25 995 Ft

Csillogó cipő Topshop £15.00