A karácsonyfa mellett a hajunkat is díszbe boríthatjuk

2019. december 23.
Hogy mivel tudjuk idén ünnepivé varázsolni mind az elegáns, mind a bohókás összeállításainkat? Összeválogattunk öt mutatós karácsonyi kiegészítőt, melytől nem csak hajunk ragyog majd, hanem mi magunk is.

Az idei trendek sztárja a hajpánt, így válogatásunkban természetesen többféle verzióban is szerepel ez a praktikus és csinos alternatíva. Ünnepek idején nyugodtan párosíthatjuk a csillogós-strasszos darabokat díszes ruhadarabokhoz, de természetesen az egészen egyszerű pólókat is különlegessé tehetjük velük.

A fonott hajráfokat azoknak ajánljuk, akik tényleg karakteres outfitben koccintanának az ünnepek alatt. A masni szinte kirobbanthatataln a palettáról: kislányos bájt kölcsönözve koronázza meg az elegáns ruhákat. A trendeket tekintve a különböző hullámcsatokat, köves hajbavalókat sem feledhetjük el a jeles alkalomkor. Ezekből választhatunk magunknak több különböző árnyalatút is, hogy megkönnyítsük a párosítást. 

A köveken és a bársony anyagokon túl az aranyozott, metálos csillogású hajdíszeket is előszeretettel hordják idén a fashionisták, hogy feldobják unalmas összeállításaikat. Természetesen nemcsak a karácsony lehet remek alkalom a viselésükre, hanem az újév köszöntése is, amikor tényleg nem kell visszafognunk magunkat csillogás terén sem!

Strasszos hajráf H&M 2995 Ft

Fonott bársony hajráf Jennifer Behr/Farfetch 281

Bársony hajcsat Miu Miu/Mytheresa € 250

Strasszos csat Erdem/Mytheresa € 240

Arany hajcsat Alighieri/NET-A-PORTER € 195