Szilveszterre hangolódva

2019. december 31.
Bár évtizedek óta az egyik kedvenc anyagunk a bársony, a flitteres textilek és a szatén csillogása (és nem csak szilveszterkor), nagyon nem mindegy, milyen fazont választunk. Összegyűjtöttünk egy csokor példát, hogy hogyan kombinálhatjuk egymással vagy önmagukkal ezeket az anyagokat.

Az alma alkatú embereknek célszerű, ha a felső- és az alsótestüket magasabb derekú nadrággal hosszítják: ezekből a sötét árnyatalok tökéletesek, melynek a bársony sejtelmes csillogást ad. A körteformájú emberek mindenképp felülre szánják a flitteres csodákat, ugyanis a fényes körök sokszor optikailag nagyítanak, így elkerülhetjük az előnytelen hatást, viszont felsőként mindenképpen ajánlott kipróbálni egy ehhez hasonló izgalmas textúrát.

Ezek mellett még a szatén anyagú ruha is remekül mutathat, mert bár az is ad némi ragyogást, de a flitteres anyaggal ellentétben csak finoman irányítja a figyelmet a formás domborulatokra. Téglalap törzzsel rendelkezőknek remek formákat tud a testükre csalni egy húzott derekú flitteres vagy bársony ruhával.

Ha nem találunk húzott derekú darabokat, akkor játszhatunk a kiegészítőkkel is, egy vastag bársony öv például csodás derekat formálhat. Háromszög alkatúaknak rengeteg lehetőség kínálkozik ebben a szezonban, remek opció lehet például csillogó szövetnadrágok, szoknyák, melyek felhívják a figyelmet a keskeny és kecses lábaikra.

9 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest