Szoknya helyett viseljünk partinadrágot

2020. január 02.
Fejtörést okozhat a hideg időben, hogy milyen szettet húzzunk, ha az idei évben is van még jelenésünk. Ne erőltessük mindenáron a szoknyákat, ruhákat, hanem válasszunk személyiségünkhöz illő elegáns nadrágot!

Aki nincs megelégedve a virgácsaival, annak ajánljuk, hogy bővebb szárral rendelkező darabokat vásároljon. Ebből különböző verziók léteznek: hol száron, hol szárvégen elhelyezkedő csavarral, hogy semmiképp ne mondhassuk, hogy az adott alsó unalmas.Néhány palazzo típusú nadrág szinte már nadrágszoknyának is mondható. Ha túl bőnek és szellősnek érezzük ezeket a fazonokat, akkor javasoljuk, hogy harisnyát mindenképpen húzzunk alá.

Mint ahogy a karácsonyi kiegészítőknél, úgy ruhák, nadrágok esetében is az aranyozott és metál darabok dominálnak. Ha erősebbek vagyunk alsó részen, akkor óvatosan bánjunk a csillogó anyagok és fazonok találkozásával, hiszen egy rosszul választott szabásvonal optikailag fokozhatja csillogó anyagok egyébként is nagyító hatását.

A kedves mintákkal ellátott nadrágok szintén sikert arathatnak – ezeket kombinálhatjuk elegáns blúzokkal, de bohó, mókás pulóverekkel is. Természetesen az arany és mintás pantallók mellett piros és kockás, jellegzetes ünnepi árnyalatok és minták is bekerülhetnek a gardróbunkba, melyek remekül mutatnak bundával, elegáns szövetkabáttal, de steppelt paplankabátokkal is.

Metál nadrág Derek Lam/NET-A-PORTER € 395

Nadrág rakott részlettel Prada/Farfetch € 1,038

Tyúklábmintás nadrág Zara 9995 Ft

Szivecskés nadrág Redvalentino/Mytheresa € 276

Pöttyös Cargo nadrág Max&Co 40 380 Ft