Lezser, de csinos: ezekben a darabokban pihenjük ki az egész éves hajtást

2019. december 30.
Ezeknek a daraboknak letisztult színeikkel remek lehetőséget adnak, hogy a legkülönbözőbb stílusú ruhákkal hordjuk őket az év utolsó napjaiban, mikor mindenki pihen, töltődik és értékeli az elmúlt évet. 

Nem csupán belebújós pulóvereket érdemes beszerezni a teljes relaxhoz, hanem puha kardigánokat és sehol sem szorító együtteseket is. Sokszor nem tudjuk, mit viseljünk egy vékonyka ruha felett és a kabát alatt, így jól jöhet egy sietős hétköznapon és akár egy kuckózós estén is az egyenes szabású egyberuha. Szuper választás az oversize fazon, melyben elveszve lesz csak igazán kényelmes az aznapi viseletünk!

A ruhánál is praktikusabb lehet egy overál, mely elasztikus anyagának köszönhetően felveszi az alakunkat és szuperkényelmes hatást kelt. Ha szeretjük a kezeslábasokat, akkor a kasmír nadrágok is a szívünkhöz nőnek majd. Ideje kihajítani az elnyűtt alsóinkat, melyekben otthon mozgolódunk, hiszen jár nekünk valami minőségibb darab a pihenőidőnkben is! Szépek lehetünk olvasás, filmezés, akár home office közben is.

Az idei trendeket uralják a világos darabok, melyek pasztelles szépsége tényleg meditatív lehet a szemnek, de ha teltebb az alakunk, akkor az is lehet, hogy a sötétszürke és a bordó jelenti majd a tökéletes önbizalomtuningot. Ha tanácstalanok vagyunk a kombinálásukat illetően, akkor a lehető legkönnyebb választás, ha szettként vásároljuk őket, így biztosan nem lövünk mellé!

Bordázott ruha Zara 9995 Ft

Kötött nadrág Reserved 5495 Ft


Kasmir kardigán Vince/Mytheresa
385 €

Bordázott overál 6595 Stradivarius Ft

Kapucnis pulóver HM 34 995 Ft