Gyöngyöt gyönggyel

2020. január 14.
Van, ami nem változik 2020-ban sem, ilyen például az örök klasszikus gyöngydíszítés. Hogy hordjuk idén? Megmutatjuk!

Már a korábbi századokban felfedezték ennek a cseppnyi csodának az értékét, melyet először az ékszerek ékeként tartottak számon, majd szépen bekúszott a divattervezésbe is. Mára már nehéz olyan darabot találni, amin ne mutatna jól egy-egy – vagy akár jóval több – csillogó bogyó.

A korábbi években taroltak a gyöngyökkel díszített farmernadrágok: először csak a zseb és a szár környékén, majd a bevállalósabbaknak megszülettek a totálisan begyöngyözött pantallók is. Nem sokkal később ezek az elegánsnak ható kiegészítők a sportosabb, illetve basic felsőkre is rákerültek, így képezve hidat a különböző stílusok között. Megjelentek a gyöngyökkel felturbózott kötöttek a kardigán-pulóver tengelyen, izgalmasabbá téve a már megszokott darabokat.

Ha esetleg a rengeteg opció ellenére ne találna magának az ember megfelelő ruhát, akkor saját maga is feldíszítheti a már megunt vagy egyszerű holmijait. Az idei trendek főszereplői a gyöngyös csatok, a merev hajpántok és a retro fülklipszek világát idéző nagy gyöngyfülbevalók.

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest