Bella Hadid megmutatja, hogy kell magunkévá tenni az év legkényelmesebb trendjét

2020. január 21.
Már 2019-ben is nagy kedvencünk volt a cargo nadrág, hiszen bővebb, maszkulin szabásával remekül ellensúlyozható a legromantikusabb felső is, ráadásul csodásan párosítható a bakancstól a szandálig szinte mindennel. Idén továbbra is velünk marad ez a típusú nadrág, azonban hatalmas zsebek is kerültek rá. Mutatjuk, Bella Hadid hogyan viseli. 

A parizsi Men’s Fashion Weeken jelent meg a szupermodell ebben az igazán katonás-sportos szettben, mely egyben talán túl soknak hat, darabjaira szedve azonban nagyon is megéri inspirálódni belőle. Bella és a megjelenéséért felelős szakemberek már tudják, hogy idén a cargo nadrágokra túlméretezett zsebek is kerülnek, melyek sokkal autentikusabban hozzák vissza a katonai megjelenést, azonban nagyobb veszélyforrást is jelentenek, ugyanis optikailag könnyen nagyíthatja a combokat egy-két rossz helyre varrt zseb.

Ha nem az optikai tuning a cél, akkor inkább viseljük a cargo nadrágok zseb nélküli verzióit vagy válasszuk az oversize, hatalmas zsebekkel ellátott katonai kabátkát valamilyen passzos nadrággal az egyensúly kedvéért. Bella a szett mozgalmasságát egy passzos, vékony letisztult garbóval törte meg, mely fekete színének köszönhetően jótékonyan nyújtja az alakot és slankítja a sziluettet. Ezt bármilyen khakiszínű, katonai hatású darab alá bátran felvehetjük, ha a testformálás vagy a melegítő, praktikus rétegezés a cél.

A szett különlegessége még, hogy Hadid nem csupán az oversize, de rövidderekú kabátot viselte, hanem erre még rávett egy futurisztikus, sportos steppelt mellényt is, ami – az alatta lévő darabbal ellentétben – védi a hátat és a derekat a felfázástól, mégis emeli a szett fényét. A steppelt mellényekkel nehéz jól bánni, hiszen nehéz elmozdulni a tornatanáros, hétvégi bevásárlószettes vonalról, azonban cargo nadrággal és buggyos ujjú felsővel kombinálva még ez is abszolút kivitelezhető. Ugyan jól áll a szettnek a tűsarkú szandál is, mi azért valami ésszerűbbet javasolunk hozzá így január derekán!

Fotó: Getty Images