Íme az ősz 5 legmenőbb loafere

2019. szeptember 03.
Összegyűjtöttük a top 5 kedvenc őszi loaferünket, hogy a sötét felhők beköszönttével se lankadjon a kedvünk, hanem bátran kezdjünk neki az új évszaknak!

Már alig vártuk az őszt, hiszen végre valami igazán csinosba bújtathatjuk ilyenkor a lábunkat! Ráadásul kombinálhatóság szempontjából a loafer nagyon hálás darab. Bár elsőre elegánsnak hat, de remek kiegészítője lehet egy sportosabb összeállításnak is. Farmerrel rendíthetetlen páros, ruhával határozottságot képvisel csipetnyi romantikával, egy kosztümmel pedig a munkahelyi meetingek fénypontja lehet.

Anyagaik alapján is csoportosíthatjuk őket, hiszen egy bőrből készült lábbeli nagyon más hatást válthat ki, mint egy kecses szatén csoda. A mintás verziókat is bátran viselhetjük mintással, de letisztult ruhadarabokkal is. Régen még érvényben volt a lábbeli-táska harmóniájának törvénye, de mára már elhalványodni látszik ez a szokás és nem bűn egy ciklámen cipőt neonsárga táskával viselni. Sőt, ahogy egy szetten belül a ruhadarabok stílusának keveredése is engedélyezett, úgy nyugodtan viselhetünk ezzel a lapos cipővel egy sportosabb hátizsákot is, de akár egy-egy csinos zoknival is hordhatjuk a bohém hatás kedvéért. 

Texturált loafer Zara 9995 Ft

Kígyómintás loafer Reserved 9995 Ft

 

Púderbézs loafer H&M 5995 Ft

Púderrózsaszín loafer Nanushka 135 EUR

Csatos loafer Massimo Dutti 29 995 Ft