Íme az ősz 5 legmenőbb loafere

2019. szeptember 03. |
Central Médiacsoport Zrt.

Összegyűjtöttük a top 5 kedvenc őszi loaferünket, hogy a sötét felhők beköszönttével se lankadjon a kedvünk, hanem bátran kezdjünk neki az új évszaknak!

Már alig vártuk az őszt, hiszen végre valami igazán csinosba bújtathatjuk ilyenkor a lábunkat! Ráadásul kombinálhatóság szempontjából a loafer nagyon hálás darab. Bár elsőre elegánsnak hat, de remek kiegészítője lehet egy sportosabb összeállításnak is. Farmerrel rendíthetetlen páros, ruhával határozottságot képvisel csipetnyi romantikával, egy kosztümmel pedig a munkahelyi meetingek fénypontja lehet.

Anyagaik alapján is csoportosíthatjuk őket, hiszen egy bőrből készült lábbeli nagyon más hatást válthat ki, mint egy kecses szatén csoda. A mintás verziókat is bátran viselhetjük mintással, de letisztult ruhadarabokkal is. Régen még érvényben volt a lábbeli-táska harmóniájának törvénye, de mára már elhalványodni látszik ez a szokás és nem bűn egy ciklámen cipőt neonsárga táskával viselni. Sőt, ahogy egy szetten belül a ruhadarabok stílusának keveredése is engedélyezett, úgy nyugodtan viselhetünk ezzel a lapos cipővel egy sportosabb hátizsákot is, de akár egy-egy csinos zoknival is hordhatjuk a bohém hatás kedvéért. 

Texturált loafer Zara 9995 Ft

Kígyómintás loafer Reserved 9995 Ft

 

Púderbézs loafer H&M 5995 Ft

Púderrózsaszín loafer Nanushka 135 EUR

Csatos loafer Massimo Dutti 29 995 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Cseréljünk együtt gardróbot szerdán az AIA Studioban! anna amélie

Cseréljünk együtt gardróbot szerdán az AIA Studioban!