Dj Khalid a Levi’s reklámjában feszít

2020. február 09.
A Levi’s bemutatta az első chino platformját, mi pedig nem tudunk szó nélkül elmenni amellett a tény mellett, hogy a kampány arcául DJ Khalid mellett választották. A kampányfotók alapján telitalálat.

Idén tavasszal a Levi’s  bemutatja legelső férfi chino platformját — a Levi’s XX Chino-t. 2020-ban a Levi’s a nemzetközi szupersztárral, Dj Khaliddal fog össze, hogy bemutassák az új chino platform körüli új, autentikus vibe-ot.

A Standard Taper, Slim Taper, és Straight Cropped fazonokban elérhető Levi’s XX Chino a klasszikus chino nadrágokat egy lépéssel tovább viszi egy fiatalosabb verzió felé, modernebb szabással és egy kis rugalmasság hozzáadásával a tökéletes kényelem érdekében. A Levi’s XX Chino színválasztéka is sokkal tovább megy a megszokott khakinál, a klasszikus fekete, sötétkék és olajzöld mellett olyan szezonális színek is megtalálhatóak, mint a pink és a jádekék.

Ezenkívül a kollekció olyan speciális festésű nadrágokat is tartalmaz, amelyek lazább, már kicsit hordott megjelenést és még kényelmesebb érzést adnak.

Hogy megörökítse ennek a Levi’s alapdarabnak az újragondolását, a Levi’s Khalidot kérte fel egy olyan kampány megalkotására, amely tükrözi az ő fiatalos és megalkuvást nem tűrő megközelítését mind a zenéjében, mind a stílusában. A kampányt Khalid közeli barátja, a Los Angelesben élő fotós Ro.Lexx fényképezte, a friss, vibráló színek megragadják a 21 éves énekes-dalszerző személyiségét és attitűdjét. Khalid és Disclosure február 4-én kiadtak egy új dalt Know Your Worth címmel, ami egyébként először a Levi’s XX Chino kampány videóban debütált.