A szezon régi-új kedvencei: a puffos ujjak

2020. február 10.
Az ünnepi szezon elmúlásával sem kell lemondanunk csodás blúzaink és ingeink szolgálatáról, sőt! Ezek a darabok hidat képezhetnek a csillógó partyszezon és a mindennapi munka világa között. A már-már szárnyként puffosodó ujjak és vállhangsúlyos felsők minden hétköznapi szettet képesek felvidítani.

Úgy tűnik, nem haladhatunk el egy egyszerü vállrándítással a puffos ujj trendje felett, hiszen már a tavalyi szezon őszi-téli kifutóit is erősítették ezek a felsőrészek, és nagyon úgy fest, egy darabig biztosan nem mennek sehová. „A több az több” esztétikai elvét erősítve a puffos ujjak igazi hibridek: ötvöződnek bennük a ’80-as évek erőteljességét sugárzó darabok és a viktoriánus kor nőies sziluettjei.

A feminin stílus kedvelői valószínűleg kedvüket lelhetik a Topshop rózsaszínű organza blúzában, mely a hétköznapokban nagyszerűen kombinálható például egy világos mosású farmernadrággal. Egy hasonló színvilágú, kötött kardigán amellett hogy meleget ad, tompíthatja a blúz intrikus áttetszőséget is.

Topshop Rózsaszínű organza blúz Ár: £39.00

Isabel Marant önmagához hűen egyedi, mégis nagyon klasszikus fazonnal gazdagítja a kínálatot – ez a mintás ing egy klasszikus kosztümmel még irodai viseletben is helytállhat.

Isabel Marant Mintás ing Ár: 173.634 Ft

Egy igazán nőies darab a Missguided verziója, mely bronzos színével és szaténos fényével igazán retro küllemet kölcsönöz.  A lágyesésű püspökujj pedig már csak hab a tortán!

Missguided Szatén masnis felső Ár: 10.857 Ft

A Diesel lecsatolható válldíszítései biztosan felteszik a pontot az i-re bárhová is visz az utunk aznap – azonban az öltözetünk további részében ajánlott inkább az egyszerűségre törekedni, hogy ne legyen túl sok a végeredmény.

Diesel Fekete ing Ár: 46.380 Ft

A Zara, mint minding, most is hozza a formáját: megtalálta a szezon egyik kedvencét, mely virágszirom ujjaival és rojtos díszítésével elkísérhet bennünket az irodából egészen az esti buliig.

Zara Fekete rövidujjú felső Ár: 8.995 Ft